BFGoodrich KO2 All-Terrain

2021 Toyota Hilux AT35 BFGoodrich Lastikler ile Sunuluyor

Toyota Hilux’un zorlu arazi özellikleri, ekstrem koşullar için mühendislik uzmanları Arctic Trucks tarafından geliştirilen yeni versiyonda başka bir seviyeye taşınıyor. Yakın zamanda piyasaya sürülen 2.8 litrelik Invincible X Double Cab’ı baz alan Toyota Hilux AT35, daha da fazla arazi performansı sunan ve güçlü görünümünü güçlendiren kapsamlı şasi, süspansiyon, kullanım ve stil yükseltmeleri ile geliyor. 2021 Toyota Hilux AT35’te orijinal ekipman olarak ise BFGoodrich KO2 All Terrain lastikler kullanılacak. BFGoodrich AT lastiği, yılın dört mevsimi offroad ve otoyol koşullarında kullanılabiliyor.

Yeni Toyota Hilux AT35 Hangi Yeniliklere Sahip?

Yeni Toyota Hilux AT35, yerden yüksekliği (65 mm), yaklaşma ve uzaklaşma açılarını (+9 ve +3 derece) artıran değişiklikler dâhil olmak üzere birçok yeni ve güncellenmiş özellikten yararlanıyor. Ana unsurlar arasında aracın şasisinin ve kaportasının yeniden geliştirilmesi ile 35 inç BFGoodrich KO2 All-Terrain lastiklerle 17 inç Arctic Trucks alaşım jantların takılması yer alıyor. Daha büyük lastikler, pürüzlü yüzeylerde daha yumuşak ve daha hızlı sürüş sağlayarak artırılmış bir süspansiyon etkisi yaratıyor. Ayrıca zorlu koşullarda daha iyi çekiş elde etmek amacıyla daha düşük basınçları kullanmak  için daha geniş bir menzil ve esneklik sağlıyor.

BFGoodrich KO2 All-Terrain Performans Özellikleri

2021 Toyota Hilux AT35 için tercih edilen BFGoodrich markası, özellikle yüksek performanslı 4×4 lastikleri ile ön plana çıkıyor. BFGoodrich KO2 All-Terrain lastikler, hem zorlu offroad koşullarında hem asfaltta üst düzey çekiş gücü ve güçlü yol tutuşu sağlıyor. 3PMSF işaretlemesine sahip olan BFGoodrich AT lastiği aynı zamanda yılın 4 mevsimi kullanılabiliyor. Geniş olukları, özel olarak açılandırılmış blok duvarları ile su, sulu kar ve sulu çamuru hızla tahliye edebilen  BFGoodrich All-Terrain T/A KO2 suda kızaklamaya karşı yüksek direnç sağlıyor.

BFGoodrich KO2 All-Terrain Dayanıklı mı?

 BFGoodrich All-Terrain T/A KO2, esnek ancak sağlam yanak bölgesi, güçlendirilmiş omuz blokları ve yanak bölgesindeki koruyucu tasarım ile offroad koşullarına karşı dayanıklılık sağlıyor. BFGoodrich AT lastiği, yenilenen lastik bileşiği ile asfalt kullanımında 2 kat, stabilize ve toprak yollarda ise %15 oranında lastik ömrü sunuyor. Yeni Toyota Hilux AT35 için orijinal ekipman tercih edilen bu ürün yerine dileyen müşterilen BFGoodrich KM3 Mud Terrain çamur lastiklerini de tercih edebiliyor.

Arctic Trucks Hakkında

2021 Toyota Hilux AT35  Arctic Trucks firması tarafından geliştirildi. 30 yıldır “Sınırsız Keşfet” sloganına sadık kalan Arctic Trucks, kendi alanında dünya çapında lider konuma sahip. Çok sayıda müthiş başarısı arasında Manyetik Kuzey Kutbu’na sürülen ilk araç (Hilux BBC Top Gear’ın ünlü keşif gezisinde yer aldı) ve Antarktika’yı geçen ilk yolcu aracı da yer almaktadır.